Cosul este gol

Demcar > Pasivare si Sablare

"Containerele nu gandesc, dar sunt gandite."

Servicii de Pasivare si Sablare

Punctul de lucru al firmei este în Galați, România, având o suprafață totală de aproximativ 25000 mp, alcatuită din hale în suprafață de circa 4500 mp, birouri, spații de producție și depozite. Dispune în prezent de un număr de aproximativ 100 de angajați, personal de specialitate cu o solidă pregătire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute și de perspectivele existente.

În anul 2019,Demcar a investit 4 milioane de Euro într-o Hală de 3.000 m2, o instalație de sablare și pasivare pentru plăci de oțel și profile de oțel, 4 macarale noi de câte 20 de tone fiecare cu 4 grinzi magnetice noi. În anul 2021, Demcar a investit într-o a două Hală, una similară, cu încă 4 macarale noi și 4 fascicule magnetice noi cu încă o instalație de sablare și pasivare, că să devenim un jucător important pentru protecția anticorozivă a plăcilor de oțel și a profilelor de oțel.

Instalație sablare și pasivare Rosler

Dotări și modalitate de lucru:

Această instalație este formată din 6 zone :

Prima încăpere se ocupă de uscarea metalului astfel încât acesta să între în stație la temperatura optimă, acesta poate încălzi până la 280°C, iar apoi întră în stația de sablare, dotată cu 8 turbine, 4 deasupra și 4 dedesubt Gamma 400 G de 22 KW și care sunt capabile să “arunce” 270 kg alice/min/turbină cu o viteză de 90 m/s, acestea putând șabla toată zona cu precizie înaltă, apoi întră în camera de curățare pentru a nivela metalul de toate impuritățile care pot exista după sablare,dupa acest proces merge în camera de vopsire complet automatizată, ce include 2 linii independente de vopsea, pe bază de solvent și pe bază de apă si un uscător de vopsea, cu o lungime de 10 metri și cu temperatură reglabilă între 40°C și 80°C, când este gata, procesul se finalizează în camera de uscare.
După ce trec prin aceste actiuni , marfă întră în ultima etapă, care este zona de încărcare și descărcare, patru macarale cu o capatitate maximă de 20T acestea pot manevră cu ușurință plăci de metal cu greutatea de 12T.

Descriere linii de producție și capacități:

1. Piese de lucru: plăci și profile din oțel (grinzi);
2. Dimensiunile piesei de lucru:
  - înălțime minimă: 4 mm
  - înălțime maximă: 400 mm
  - lățime maximă: 3.200 mm
  - lungime maximă: 12.000 mm
3. Viteză de funcționare: 4 m/min.
4. Terminați după sablare: SĂ 2 și SĂ 1/5 conform DIN-EN-ISO 8501-1
5. Calitate finală: 15-18 μm grosime film uscat de shopprimer
6. Unități de control al turației variabile pentru motoarele de conducere a turbinei pentru obținerea unei game largi de rugozitate după sablare.
7. Productivitate tonaj: 61 tone/oră.
8. Cantitate maximă prelucrată în 24 de ore: 1464 tone.
   Piesă de lucru: 12 mm grosime și 3 m lățime.
9. Cantitate maximă prelucrată într-un an cu o singură instalație:320.000 tone.
10.Cantitate maximă prelucrată într-un an cu două instalații: 640.000 tone.

Aveti nevoie de un container ?

Sunati-ne! Avem solutia dumneavoastra.

La cererea clientului se pot efectua orice fel de modificari si se pot aduce imbunatatiri.